Turgay Mersin Ortaokulu Uygulama Bahçesi Ziyareti

Afiş seçim anketi paylaşımımız vesilesi ile projemizden haberdar olan kıymetli meslektaşımız, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nihal MADENCİLER öğretmenimizi okulunda ziyaret ettik. 


"Etnobotanik" konulu bir proje yürüttüklerini, Turgay Mersin Ortaokulu olarak uygulama bahçelerinde yerli tohum ile üretim yapma hazırlığında olduklarını belirten öğretmenimiz, çalışmalarımızda bize destek olabileceklerini ve yerli tohumlarını bizimle paylaşabileceklerini söyledi. Bunun üzerine proje kurucuları olarak (Nuray AKYILDIZ - Zeynep ÇİFTCİ TOPALOĞLU) kendisini okulunda ziyaret ettik, uygulama bahçelerini gezdik ve projelerimiz hakkında keyifli bir sohbet geçirdik.

Benzer konularda yaşadığımız ortak heyecanlar vesilesiyle kendisiyle tanıştığımız için çok mutlu olduk. Nazik daveti, değerli fikirleri ve yerli tohumlarını bizimle paylaştığı için kendisine tüm paydaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.

Çeşitli yerli tohumları proje ortaklarımıza ulaştırdık, onlar da öğrencilerine ulaştıracaklar. Böylece "Kurda, Kuşa, Aşa; Atadan Yeni Kuşağa!" sloganımızla başladığımız bu yolda, yerli tohumların elden ele, nesilden nesile ulaştırılmasında bir halka olduğumuz için gururluyuz.

30-12-202030-12-2020



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi